Zoeken

Gorki en de Romeo’s op Avalon Buggenhout Beukt

Buggenhout – De organisatoren van Avalon Buggenhout Beukt maken vandaag de eerste namen van hun tweedaagse festival bekend. “We vorderen goed met de samenstelling van de affiche van het zomerfestival, dit jaar op 22 en 23 augustus, achter De Pit in Buggenhout. Het wordt meteen de tiende editie, waardoor we een tandje hebben bijgestoken, onder meer op het vlak van affiche”, laat Patrick De Cock namens de organisatie weten.

“Op vrijdagavond 22 augustus treedt Gorki op. De groep rond Luc De Vos viert haar 25ste verjaardag en belooft haar grootste nummers – en dat zijn er nogal wat – te brengen. Gorki staat voor stevige Nederlandstalige rock, maar ook voor de meest beklijvende, tijdloze nummers.”

De Romeo’s maken hun opwachting op zaterdag 23 augustus. Patrick De Cock: “Deze razend populaire jongens willen we Buggenhout niet onhouden. Jong en oud is er gek van en Avalon Buggenhout Beukt dus ook. De opbrengst van het evenement is nog steeds bestemd voor woonvoorziening Avalon vzw in Buggenhout-Opstal.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Geef een reactie